La classe Rosa experimenta amb cítrics!

Després de passar el període d’adaptació, ens trobem en una nova estació: la Tardor. En aquesta estació trobem molts elements que ens ajuden a apropar-nos més a l’entorn que ens envolta.

A més a més dels elements típics, com són les fulles, les castanyes, les pinyes, etc., trobem en els cítrics com la llimona i la taronja, dos fruits típics de la tardor. Donat el seu contrast de dolç i àcid, permet a l’infant assaborir grans diferències i així fer tria del que més els  hi  agradi.

Per això vam pensar una proposta on  oferir espremedors perquè siguin ells mateixos qui es facin el suc. També tallem uns quants trossets de cada cítric pels més decidits. La sorpresa es dóna quan hi han infants que tot i que la llimona els resulta molt àcida, s’estimen més continuar assaborint aquesta, que no pas la taronja.

Tal i com podeu veure a les imatges, podem observar la concentració que tenien alguns infants en fer el suc i les seves expressions quan tastaven per primer cop la llimona. Un experiència per repetir

This slideshow requires JavaScript.