Propostes de contes

Hola famílies!

Des de l’escola hem fet una selecció de contes molt interessants i bonics, que treballem a les aules i que considerem un bon recurs per tenir també a casa. Hi ha de tot tipus; de tapa dura, de diferents mides, per tractar diferents temes com; els sentiments, l’amistat, els animals…,etc. Aquí us deixem una petita explicació d’uns quants, els títols i les editorials per si els busqueu que us sigui més fàcil trobar-los.

Una forta abraçada. I conte contat, conte acabat!!

-El peix peixet.   Ed. Simbol. Guido Genechten. Aquest conte té un argument senzill, emotiu i divertit alhora. Les il·lustracions són vives i el conte és tot un èxit entre els infants. També teniu d’aquesta col·lecció; L’aniversari d’en peixet.

-De què fa gust la lluna?   Ed. Kalandraka.  Michael Grejniec. Un conte on molts animals ens mostraran com les coses compartides sempre fan millor gust.

-Allà on viuen els monstres.   Ed. Kalandraka.   Maurice Sendak.  Aquest és un conte amb unes il·lustracions súper boniques on un nen, en Max, comença un viatge a un lloc fantàstic on s’enfrontarà a les seves pors i allà es convertirà en el rei dels monstres.

-Cosita Linda.   Ed. Fondo de cultura econòmica.  Anthony Browne.  Conte que explica la història d’un goril·la que es comunica per senyes i demana un amic als seus cuidadors. Aquests li porten una gateta, la Linda. Un conte molt bonic sobre l’amistat.

-Bestioles i bestiasses.   Ed. Cruïlla.  Coral Roma Garcia.   Un llibre de gran format amb fotografies reals, increïbles i immenses amb pàgines desplegables per veure animals petits, grossos i a la seva mida real.

-Endevina com t’estimo.   Ed.Kókinos.   Sam McBratney i Anita Jeram.   Una història entranyable, plena de tendresa i  d’amor entre una llebre i la seva mare.

-El monstre de colors.   Ed.Flamboyant.  Anna Llenas.  Un fantàstic llibre per ensenyar als més petits i petites a reconèixer i diferenciar les principals emocions.

-L’ erugueta goluda.   Ed. Kókinos.   Eric Carle.  Un llibre amb molts colors, dies de la setmana, vocabulari d’aliments…i amb un petit foradet per posar el ditet.

-En tito busca nas.  Ed.Baula   Guido Van Genechten.   Conte que explica la història d’un pallasso de circ que ha perdut el seu nas.

-La talpeta que volia saber qui li havia fet allò al cap.  Ed. Kalandraka   Werner Holzwarth i Wolf Erlbruch.   Aquest conte ens explica l’aventura d’una talpeta que investiga a molts animals per descobrir qui li ha fet caca al cap.

-En Pep.   Ed. Cruïlla   Nick Denchfield i Ant Parker.   Un llibre pop-up amb imatges divertides d’un pollet.

I vet aquí un gos i vet aquí un gat que aquesta explicació s’ha acabat!

Bon cap de setmana!!