El mico “Bananas”.

Bon dia famílies!!!!

En aquest post volem presentar-vos un personatge molt important de l’escola, en aquest cas de la classe Xaloc: El mico Bananas.

Els infants, quan es troben a les aules de grans, tenen una mascota durant tot l’any que els acompanya durant molts moments importants del curs, ja sigui en el seu dia a dia a l’aula, com també  al dia de Carnestoltes; on els petits i petites es poden caracteritzar disfressant-se com la seva mascota o inclús, marxa a casa dels infants durant tot un cap de setmana.

Com és obvi, els nens i nenes comencen a agafar-li estima i es torna un membre molt important pel grup.

Avui,  us  presentem a la mascota de la classe Xaloc i així recordarem estones que hem passat junts a  l’escola. Esperem que us agradi i entre tots cantem i ballem la cançó que tant li agrada al mico “Bananas”.

https://drive.google.com/file/d/12cSxoO8kIDRijjqzXqr9JAknAYvGphiU/view?usp=drivesdk

Bon cap de setmana!