Benvinguts al nou curs 2020-2021

Estimades famílies,

Us volem donar la benvinguda a aquest nou curs 2020-2021. Un curs molt especial i alhora també molt diferent,  desitjant retrobar-nos amb tots  vosaltres.

Fa uns dies que ja hem obert la nostra escola bressol i estem intentant que els vostres estimats petits/es  puguin tenir l’adaptació més tranquil·la i estable possible.

Aquests primers dies, estem vivint trobades  per primera vegada amb cares noves i d’altres conegudes. Sentim un ambient amb emocions variades i es respira força estabilitat a l’escola. Tot i això, cada família i infant ho viu de forma diferent, sent la nostra tasca adaptar-nos també a cada situació per tal d’apropar-nos i acompanyar-vos en aquest procés.

Creuem mirades, escoltem les seves paraules, balbucejos,  rialles o plors, sentim  les seves abraçades  i ens preparem junts per iniciar aquest nou curs a l’Escola Bressol Municipal El Gegant del pi.

Desitgem que aquest curs  ofereixi a tots i totes noves experiències i vivències per enriquir l’aprenentatge dels infants.  Agraïm de tot cor la paciència i la confiança que heu dipositat en tot el personal del Gegant del Pi.