L’audició de la Primavera a la classe blava!

A poc a poc, ja anem notant les primeres passes de la primavera i hem volgut aprofitar l’arribada d’aquesta magnífica estació de l’any per fer l’audició de “la primavera”, de Vivaldi. Ara és l’època en la qual neixen les flors, i les plantes ens acompanyen amb les seves olors, s’apropen les marietes, alguna papallona, les formigues…i els infants podran fer nous descobriments, investigar i gaudir de tot allò que ens ofereix aquesta època de l’any!

L’audició es presenta amb un suport visual en el qual l’educadora va vestida amb diadema i una túnica molt especial plena de flors. Mentre s’escolta l’audició es va passejant per l’aula amb un cistell ple de flors que va donant a cada infant. Els infants l’observen amb gran expectació i volen ser els primers a agafar-les. Quan els infants les tenen a les seves mans, les toquen, les observen, etc.

Un cop repartides, deixa la túnica a terra per convidar-los a seure a sobre i tocar les flors enganxades. Quan s’acaba l’audició les recollim per fer-les enlairar deixant que caiguin per sobre, la qual cosa va provocar un entusiasme i alegria.