Ja ha arribat Sant Jordi a la classe Groga!

La Diada de Sant Jordi és una festa popular que celebrem a l’escola. Durant les últimes setmanes hem volgut apropar aquesta tradició a l’aula Groga tot explicant la llegenda i presentant els personatges principals (el drac, la princesa i Sant Jordi).

En diferents moments de calma que es donen a l’aula podem aprofitar per fer una petita trobada i explicar la llegenda de Sant Jordi, ja sigui mitjançant el conte físic, cançons o amb diferents titelles dels personatges tot creant una mena de representació teatral.

També tenim dues titelles de drac que els tenim a l’abast d’ells i que ells mateixos l’agafen per jugar. Hi ha infants que es mostren molt receptius i volen participar agafant els titelles i ballant les cançons, d’altres, en canvi, sembla que no acaben de confiar del tot i es mostren més tímids i prefereixen observar des de la distància. És molt enriquidor veure com interaccionen i com de seguida mostren interès per la proposta que fa l’adult. De mica en mica aquests moments de trobada van sent més presents en el dia a dia de l’aula i cada cop la seva atenció és més constant.

Una companya va elaborar uns titelles fets a mà per ella que ens va deixar i que amb molta cura els vam presentar un dia a l’aula. La princesa, el Sant Jordi i el drac de cop i volta recobraven vida i els vostres petits es van quedar bocabadats amb aquests bonics personatges. Fins i tot molts es van animar a tocar-los.