La llegenda de Sant Jordi i la classe Lila

L’arribada de la Primavera ve acompanyada d’una de les festivitats que més ens agrada a l’escola, Sant Jordi!

Ja fa unes setmanes que tenim el vestíbul tot ben bonic i decorat amb el drac, la bandera, les roses, etc… i aquesta setmana a la classe hem estat explicant la llegenda amb el conte i amb titelles, cantant vàries cançons relacionades amb la festivitat i parlant dels personatges.

Un dels dies van venir la Tamara i la Yolanda a explicar-nos la llegenda però amb una representació de titelles. Els infants van estar molt atents durant tota la representació i al final van poder tocar i agafar els titelles. Cada cop participen més activament de propostes com aquestes i són més conscients de tot el que passa i de les històries que expliquem. Sembla que gaudeixen molt d’aquest tipus de proposta.