Sant Jordi a la classe blava!

En aquest mes d’abril arriba una festa tradicional que celebrem amb molta il·lusió a l’escola, la diada de Sant Jordi.

Amb la decoració del vestíbul es convida a les famílies i infants a gaudir de la festa i a conèixer un dels personatges protagonistes, el drac. Aquest ben quiet, potser adormit, espera que algun infant ben curiós i atrevit es vulgui acostar!

A l’aula, durant la setmana passada, hem volgut apropar als infants en aquesta tradició explicant la llegenda de Sant Jordi amb unes titelles molt especials. La Tamara i la Yolanda ens fan una representació on els infants gaudeixen molt i es mostren molt atents i participatius. En acabar la representació acostem les titelles i els animals que les acompanyen per tal que coneguin de ben a prop els personatges.

També hem après una nova cançó, la cançó de Sant Jordi, utilitzant una de les capsetes de les cançons.

Us deixem un recull de fotografies perquè podeu observar com van gaudir durant aquests dies.

Attachment: IMGP8496.jpg (479.68 kb)