SANT JORDI a la Classe Rosa

Al mes d’abril des de l’escola vam voler apropar als infants a aquesta bonica tradició i ho fem oferint diverses propostes:

Quan vam tornar de les vacances de Setmana Santa vam anar d’excursió a la biblioteca i la Laura, molt amable, ens va explicar el conte “De que fa gust la lluna?”. Tenia uns pots i cada un d’ells corresponia a una animal (elefant, lleó, zebra, girafa,guineu,mico,ratolí) que anava apilant fins arribar a la lluna.Un cop ens va explicar el conte, va convidar als infants a mirar tots els contes que volien i ho van gaudir molt!

Desprès a l’escola durant els dies previs a la festa de Sant Jordi, vam estar explicant el conte de la “Llegenda de Sant Jordi”, companyes nostres es van disfressar dels diferents personatges de la història i el dia de la festa vam poder gaudir de la representació d’aquesta!