Visca Sant Jordi, la princesa i el drac ! Classe Grisa

Arriba una dada molt especial a l’escola. La diada de Sant Jordi, una dada que captiva als infants que se senten atrets per la mil·lenària llegenda. La narració de contes és una proposta que diàriament fem servir a l’aula grisa i lligat a la celebració de Sant Jordi ho vam fer d’una manera molt especial: amb una representació, on els infants van poder gaudir dels personatges: la princesa, el cavaller i el drac, i van poder caracteritzar-se de tots els personatges amb un petit racó de disfresses que vam posar a l’aula.

També, tot relacionat amb aquesta dada, vam fer una sortida a la biblioteca, on van poder gaudir d’una sessió de contes: la Laura, la noia de la biblioteca ens va explicar el conte: De què fa gust la lluna? I després tots els infants van compartir una estoneta de mirar contes que ells mateixos triaven.