Anem d’excursió al parc (Classe Rosa)

Aprofitant que ja arribat el bon temps i l’espai natural que rodeja l’escola, hem decidit fer una petita excursió al parc!

Hem anat xino xano caminant fins a la part de dalt del parc, observant els gossos que hi havia, els ocellets i fins i tot hem saludat al mini cotxe del jardiner de l’ajuntament. Un cop hem arribat a la zona de gespa, ens hem assegut una estoneta per esmorzar una mica de plàtan, una mica de pa i beure aigua per hidratar-nos de la calor. Després hem marxat a jugar una estona al parc que hi ha més amunt. Allà hi ha dues zones amb diferents estructures per diferents edats però ells volien anar a tot arreu i provar d’escalar per les diferents estructures. Molts s’ensortien tots sols i d’altres necessitaven ajuda, però tot i així han jugat molt i han passat una estona divertida.