Benvinguts al nou curs 2021-2022

Estimades famílies,

Us volem donar la benvinguda a aquest nou curs 2021-2022. Un curs que iniciem amb moltes ganes i molta il·lusió projectant camí cap a la normalitat, acollint de la millor manera possible a les noves famílies i retrobant-nos amb les del curs passat.

Ja hem iniciat el procés d’adaptació i els vostres infants estan vivint diferents experiències al vostre costat, amb els/les companys/es i les educadores. Des de l’escola valorem positivament el vostre acompanyament, ja que els facilita confiança i seguretat, per aquesta raó volem agrair-vos la vostra disponibilitat per fer-ho possible.

Durant aquests dies vivim diferents emocions, ja que es donen trobades amb persones noves, retrobaments entre infants i famílies i tot això genera un ambient agradable i es respira calma i estabilitat a l’escola. Tot i així, cal tenir present que cada infant i cada família ho viu de forma diferent i per tant la nostra tasca és adaptar-nos i oferir un acompanyament adequat davant de cada situació.

Penseu que les vivències són molt diverses segons l’etapa en la qual es troba el vostre infant i que, a cada aula es viuen situacions molt diferents. Cal tenir present que el que tots tenim en comú és que ens estem preparant per entomar aquest nou curs amb il·lusió, amb ganes d’aprendre i fer nous amics. Viurem moments de rialles o plors, creuarem mirades, escoltarem balbucejos, veurem les primeres passes, escoltarem les seves primeres paraules i un munt de converses divertides. En definitiva, gaudirem de tot el que està per arribar durant aquest nou curs a l’Escola Bressol Municipal El Gegant del pi.

Desitgem que aquest curs estigui ple de noves experiències i vivències que enriqueixin l’aprenentatge i el desenvolupament dels infants. Volem agrair-vos de tot cor la paciència i la confiança que heu dipositat en tot el personal del Gegant del Pi.