Els primers dies a la classe Lila

L’entrada a l’escola bressol acostuma a ser per l’infant la primera separació del nucli familiar. Aquest s’ha d’adaptar a un nou espai i a noves persones, tot passant per una separació física, afectiva, i temporal de la seva família.

La classe Lila ens està donant un exemple de superació i valentia espectacular, essent el període d’adaptació un dels moments més delicats per a tots i totes.  

 Amb temps, paciència i sobretot intentant respectar el seu ritme estem aconseguint que l’ambient cada cop sigui més relaxat i agradable. A poc a poc donem pas a somriures tímids i d’altres no tan tímids, mirades còmplices i petits jocs que provoquen noves troballes que es convertiran en nous aprenentatges.

Us donem les gràcies per la vostra confiança i el vostre suport, ja que sense la família, els nostres petits, no podrien superar aquest moment tan important a les seves vides.

A partir d’ara comença una nova aventura on les fotos que trobareu a continuació obriran camí a una infinitat de noves experiències per gaudir tots plegats.