Els primers dies d´adaptació a la classe Blanca

Benvolgudes famílies, estrenem secció al Blog de l’escola i ho fem per tal de compartir els primers dies del curs 2021-2022.

Com ja sabeu, hem estat fent unes setmanes d’adaptació a l’escola bressol. Aquest període adaptatiu no és de durada determinada, sinó que és un procés que dependrà del temps que l’infant necessiti per tal d’adaptar-se a una nova situació. Això vol dir que hi haurà infants que passin aquest període abans i d’altres que ho faran després. Tot i això cap dels dos casos és millor que l’altra, per tant hem de respectar el temps que cada infant necessiti.

Durant aquest procés els infants han estat acompanyats per les famílies alguns dies, també han estat acompanyats i acompanyades per les educadores que ens trobem a l’aula, reforçant tots els moments del dia de l’infant i estant present durant tota l’estada.

Aquest moment d’adaptació és essencial donat que és quan coneixen tot allò que els hi acompanyarà al llarg del curs: els i les seves companyes, la classe, el pati, el material que hi ha en cada espai, les educadores, consignes de la classe i del pati…

Centrant-nos en l’adaptació de la classe Blanca cal ressaltar la seva positivitat, ja que tots els infants en algun moment han gaudit tant al pati com a la classe. Entenent que l’adaptació és un procés i que de mica en mica els infants van agafant el ritme de l’escola, nosaltres les educadores, estem satisfetes en relació amb aquest inici de curs.

Hem recollit alguns d’aquests moments en fotografies que adjuntem per tal que pugueu veure com ens ho hem passat i que hem estat fent aquests dies.