La tardor a la classe grisa!

A poc a poc ens hem envoltat de carabasses, moniatos, de cançons que parlen de castanyes, pinyons, fulles, d’un bolet que es posa un barret, un esquirol que fa plim, plim, plim i salta, d’una castanyera que ens fa ballar i posar-nos mocadors al cap.

Gràcies a la vostra col·laboració, hem pogut experimentar i manipular amb elements i fruits característics d’aquesta estació fent un bonic racó a la classe. Els infants han descobert formes, colors, olors, textures, grandàries… que ens apropen a la tardor per desenvolupar els seus sentits i aprendre alguns conceptes matemàtics. Hem pogut fer molts transvasaments amb el material, omplint i buidant pots, observant la capacitat d’aquests, descobrir el soroll que feien les fulles seques quan les esmicolaven, el pes d’algunes carabasses, el seu interior ple de llavors…

També aquests dies hem pogut gaudir molt disfressant-nos de bolets i de cargols amb els cascs que hem deixat al seu abast i de castanyers i castanyeres amb mocadors i davantals. Aquesta activitat ha fet que puguem aprendre petites danses i cançons de la tardor.

L’últim dia vam gaudir de la visita de la Maria Castanyera. Feia molts dies que parlàvem d’ella, que ballàvem tots junts la seva cançó i per fi va venir a l’escola! Ens va portar moniatos que ens van agradar molt. Vam gaudir d’una estona molt divertida encara que alguns infants van preferir veure-la de més lluny.

Amb aquest recull de fotografies us volem apropar un cop més al nostre dia a dia, i a uns moments molt especials.