El Nadal a la classe Rosa

Comença desembre i l’ambient canvia, fa més fred, ens hem d’abrigar més, els carrers estan plens de llums i es respira ambient nadalenc per tot arreu, i l’escola no es queda enrere. Per apropar als infants a aquesta festivitat tan màgica, decorem el vestíbul, el passadís amb les diverses boles que han fet els infants i l’aula amb elements de Nadal.

També hem fet diverses propostes aquests dies, per exemple un matí vam sortir al pati a buscar al Tió, que estava amagat sota d’unes fulles, els infants van anar encuriosits i tots el volien agafar. El vam entrar a l’aula i el tenim en un bonic racó on diàriament li hem donat menjar com pell de mandarina que li agrada molt. A més, tenim a l’aula un arbre de Nadal on els infants han pogut decorar-lo amb garlandes, boles… i tenint-lo al seu abast han pogut tocar-lo, posar i treure les boles, penjar-se les garlandes com collarets…

També durant les últimes setmanes, van venir els infants de segon de l’escola Joan Perich i Valls a cantar-nos nadales i la Yolanda ens va explicar el conte del Pepet, que tracta de com va començar la tradició del Tió. A més, van venir les emissàries del Mag Sadurní i van cantar la seva cançó.

I, per últim, vam fer cagar al Tió donant-li cops amb els bastons i cantant la seva cançó. Després de tot el que havia menjat i com l’havíem cuidat molt bé, ens va cagar molts regalets: les orles dels nens i nenes de la classe Rosa, dos contes i joguines noves per l’aula, neules i el titella del Banyes.

Aquí us deixem les imatges d’aquests dies de Nadal tan especials a la classe Rosa.

Aprofitem per desitjar-vos unes Bones festes!!!