La classe Rosa fa experimentació amb pintura.

Ara que ja comença el segon trimestre ens hem llençat a fer noves propostes, aquest cop ha estat una experimentació amb pintura.

Primer vàrem fer pintura blanca, sobre un paper d’embalar negra, amb la intenció de simular la neu de l’hivern. Aquesta va ser la primera vegada que els infants tocaven pintura a la classe i veient que va anar molt bé, vam decidir repetir la proposta però amb altres colors. Així que a la setmana següent vàrem pensar que seria molt bonic que els infants descobrissin com surt el color Rosa; per fer-ho vam posar pintura de color vermell i blanca i ells mateixos/es van anar pintant, tocant i barrejant i a mesura que anaven experimentant amb la pintura i les seves mans delicades anaven fent, els colors s’anaven transformant. El Rosa comença a sortir tímidament mentre ells i elles manipulaven amb les mans, amb els pinzells, amb els rodets i amb les esponges, també anaven descobrint i sentint aquesta sensació freda que dóna la pintura a les mans, notar si és més viscosa o no.

En el mateix moment de tota aquesta vivència nosaltres anàvem posant paraules perquè s’adonessin del que estava passant. Realment és com si haguéssim fet màgia, ja que de dos colors totalment diferents va aparèixer un de sol. 

Així que d’aquesta manera vàrem crear el color Rosa, el color de la nostra classe i us deixem unes imatges per apropar-vos una mica la màgia d’aquell moment.