Racó de metges a la classe Xaloc

A la classe Xaloc hem preparat un nou racó de joc simbòlic: el racó de metges. En aquest espai els infants poden trobar 2 matalassos, que utilitzem com si fossin les lliteres, i diferents materials relacionats amb l’àmbit sanitari ( bates, mascaretes, xeringues, guants, termòmetres…). Aquest material l’estem introduint de mica en mica i anem explicant com s’utilitza i per a què serveix. D’aquesta manera entenen millor la funció dels diferents objectes i també aprenen a tenir cura dels materials a recollir cada cosa al seu lloc.

Cada matí juguen durant una bona estona. Alguns infants s’estiren per fer de pacient, mentre d’altres ben equipats amb guants, bates, fonendoscopis…els examinen i els curen.

Aquesta setmana, la mami del Guim ens ha portat molt material nou per jugar al nostre racó.

Observem que tenen molt èxit les mascaretes, ja que és un element que està molt present en el seu dia a dia i els hi agrada portar-les igual que els adults.

Arran d’aquest joc, sorgeixen preguntes, com per exemple per què portem la mascareta o si tenim palets com els que els posa el metge al nas…

Compartim amb vosaltres unes imatges dels doctors i doctores de la classe Xaloc!