Pasta de sal i pintura a la classe Rosa.

Hem notat que els infants de la classe Rosa els hi agrada molt pintar amb temperes, i cada vegada que veuen que posem la bata diuen PINTURA!!!

L’altre dia vàrem voler fer quelcom diferent i a part de la pintura oferir una altra textura i manera d’experimentar, així que en uns bols vàrem posar pintura i en uns altres sal gruixuda. Vam decidir no posar ni pinzells, ni rodets ni cap estri per tocar la pintura, a veure què passava, Només tenien unes culleres per poder agafar la sal. Alguns infants ja van tenir prou tocant la sal i jugant amb ella, altres només amb la pintura i pintant amb els dits, però a mesura que anava passant l’estona la sal i la pintura s’anava barrejant, ja fos per la manera de jugar de cada infant, o perquè volien comprovar que passava si s’ajuntaven els dos materials.

Van anar descobrint que la sal canviava de color i la textura que tenia barrejada amb la pintura també canviava. Alguns infants de seguida van voler deixar de manipular i rentar-se les mans, ja que aquella textura no els hi acabava d’agradar, però d’altres van estar una bona estona manipulant i creant.