La Classe Grisa marxa a la biblioteca!

Aprofitant la festa de Sant Jordi, la Classe Grisa ha anat d’excursió a la biblioteca “Miquel Martí i Pol”. Allà ens han explicar un conte que es diu “Allò que va escoltar la marieta”, parlaba d’una història sobre uns animals de granja.

Els infants han estat molt atents i participatius durant l’explicació. Reconeixien tots els animals i els seus sons. Desprès hem tingut una estona per seure i mirar contes allà.

Per anar i tornar, els infants han anat agafats de la corda, ho han fet molt bé i encara que el trajecte és curt, han gaudit del carrer. Han vist motos, autobusos, cotxes i sobretot han estat molt atens als colors dels semàfors. Dies abans a l’aula ja havien parlat d’ells, havien après que el verd es per creuar i el vermell per parar.

Els nens i nenes de la Classe Grisa han après moltes coses de la biblioteca, ja saben que allà s’ha d’estar en silenci, no es pot menjar ni cridar, però si que poden mirar tots els contes que vulguin i portar-se’ls cap a casa durant uns dies si volen.

Ha sigut tota una experiència!