La classe Xaloc va a la Biblioteca

El passat mes d’abril, la nostra classe vam fer la nostra primera sortida.

 A la classe Xaloc ens encanten els contes, i tot aprofitant que arribava Sant Jordi vam començar a fer activitats relacionades amb la temàtica. En aquestes dates els contes i llibres ens van acompanyar durant tots els dies.

El 7 d’abril vam anar a la Biblioteca! Ja dies abans vam començar a explicar que faríem aquesta excursió als infants i vam recordar que a la biblioteca hem d’estar tranquils i en silenci i que al carrer no ens podem separar del grup…estaven tots molt il.lusionats!

Un cop allà ens va rebre la Berta, la bibliotecària, i ens va acompanyar a la sala infantil on hi havia un munt de contes i llibres per gaudir. Primer vam repassar quines eren les normes i l’actitud que hauríem de mantenir. Seguidament, ens va explicar un conte molt divertit que es deia “Lo que escuchó la mariquita” (conte que va traduir al català). Per acabar la sessió ens va deixar temps lliure per poder mirar els contes que hi havia allà lliurement. Alguns d’aquests contes es van venir amb nosaltres a la classe Xaloc.

Vam passar un matí d’allò més divertit! Us deixem unes fotos perquè pugueu gaudir d’aquests moments.