La sala màgica de la llum i la foscor (classe llimona)

Amb els infants de la classe llimona, hem anat diverses vegades al llarg del curs a la sala de la llum i la foscor. És un espai on gaudeixen molt i que els hi agrada anar i els hi motiva canviar d’espai.

En una mateixa setmana vam fer dues sessions a la sala de la llum i foscor, on vam desdoblar grup per incitar als infants a un moment més relaxat i de concentració i l’altre grup es quedava a l’estança pintant, enganxant gomets o fent jocs matemàtics.

L’última proposta que hem fet a la sala ha estat amb la llum de neó. Allà tenim tres llums grans de neó que reflecten la paret on posem paper d’embalar i a on els infants poden pintar. El primer grup d’infants va pintar amb pinzells i amb una pintura fluorescent i el segon grup van pintar amb retoladors fluorescents de diferents colors. Penseu que la pintura és un material que estimula la comunicació, la creativitat, la sensibilitat i augmenta la capacitat de concentració i expressió dels infants.

Els infants van gaudir molt realitzant aquesta activitat i es van quedar bocabadats de la màgia que provoca aquesta sala a les fosques.