El racó de metges de la classe Blanca

A la classe Blanca hem preparat un nou racó de joc: el racó de metges. En aquest espai els infants troben 2 matalassos, que utilitzen com si fossin les lliteres, i diferents materials relacionats amb l’àmbit sanitari (mascaretes i màscares d’oxigen, xeringues, guants, termòmetres…). D’aquest material hi havia d’algun conegut pels infants, i d’altra que hem presentat explicant les seves funcions. D’aquesta manera entenen millor la funció dels diferents objectes i també aprenen a tenir cura dels materials a recollir cada cosa al seu lloc.

Cada matí juguen una estona. Alguns infants s’estiren per fer de pacients, mentre d’altres ben equipats amb guants, fonendoscopis… els examinen i els curen.

La mare de la Lucia, que és metge ens va portar xeringues per tal de poder omplir el nostre racó. D’altres famílies han portat elements diversos com pots de medicaments ja vuits que han donat l’oportunitat d’enriquir el joc dels infants.

Les mascaretes han tingut molt èxit, ja que és un element que ha estat i continua estant molt present en el seu dia a dia i els hi agrada portar-les igual que els adults. Les xeringues i les gases també han tingut una gran acollida, i ha fet que els infants experimentin amb aquest racó.


Us deixem un petit recull de fotografies per tal que pugueu veure com la classe Blanca s’ha omplert de metges.