Festa major a la classe Taronja!

Durant el mes de juny hem començat a introduir la festa major del poble mitjançant diferents activitats. Vam començar apropant a l’aula diferents instruments de percussió que ens feien d’acompanyament per engrescar una mica mentre anàvem cantant diferents cançons i molts dels infants van voler apropar-se a tocar el timbal i ballar.

D’altra banda, els infants de la classe Blanca i Xaloc van venir un matí a cantar i ballar la dansa del Gegant del Pi, mentre la Montse acompanyava amb l’ukelele. Tots plegats van gaudir d’una estona en què es van donar boniques interaccions entre ells i elles.

També han tingut uns capgrossos de gat i de girafa al seu abast que es podien posar. Alguns infants s’han engrescat i se’ls posaven sense problema, però d’altres han preferit mirar-se’ls de lluny o tan sols tocar-los i agafar-los per jugar.

Per últim, el dia de la festa va venir la batucada de Sant Joan Despí per acompanyar a les famílies que feien ballar el Gegant del pi. Els infants estaven aspectants i observaven la festa des de la barana del pati. Alguns es van engrescar a ballar al ritme de la música, el Lucas li donava la maneta a l’Elaia per ballar amb ella, altres jugaven amb el drac que ens va portar el Nil de la classe Groga i altres picaven el tambor de la Montse. Va ser un dia molt divertit per tots!

Esperem que passéssiu una molt bona revetlla!