Llum i foscor a la classe Blanca

Durant l’última setmana de maig i aquest mes de juny els infants de la classe Blanca hem gaudit d’una experimentació de llum i foscor.

El 25 de maig mig grup de la classe Blanca va sortir camí a la sala de llum i foscor que ja estava preparada per poder experimentar amb tot el material que allà hi havia. Material molt divers com són les ampolles de colors, peces de llums de colors, una pissarra, una taula de llum, sorra… Tot aquest material va fascinar als nens i les nenes de la classe Blanca.

L’experimentació passava de la part visual a la part tàctil, miraven i observaven tot el que hi havia a l’espai, i tocaven els diferents objectes que hi havia. Després va sortir la part més creativa: van pintar, van construir, van fer dibuixos amb la sorra que hi havia sobre de la taula de llum.

El dia 1 de juny va ser el torn de l’altra meitat de la classe Blanca, i el material proposat era el mateix, així que van gaudir tant com ho varen fer les seves companyes i els seus companys la setmana anterior.

Aquest és un espai on els infants experimenten i exploren les possibilitats de tot allò que hi troben pel seu camí, a més a més els hi permet gaudir i relaxar-se a través dels seus sentits.

Per tal que pugueu veure quin era l’espai i com estava preparat, i sobretot, com vam gaudir aquests dies, us deixem un recull fotogràfic dels moments viscuts.