La tardor i la castanyada a la classe Lila

Durant el passat mes d’octubre, amb l’arribada de la tardor, a la classe Lila vam aprofitar per fer tot un munt d’activitats relacionades amb aquesta estació. Vam muntar un racó amb imatges i elements típics d’aquesta època, com carabasses, moniatos, codonys… però sense dubte, una de les coses que més els hi va agradar als infants van ser els casquets de bolets i cargols, els quals es posaven ells sols i esperaven que cantéssim la cançó i ballar.

A la taula d’experimentació vam posar fulles i pinyes per manipular.

També teníem un titella de la senyora Castanyera, la qual ens saludava cada dia i amb ella vam aprendre a cantar i ballar la seva cançó.

Amb la tardor també hem fet les nostres primeres propostes manipulatives i dirigides. Un matí vam jugar amb papers de cel·lofana dels colors d’aquesta època. Un altre dia vam experimentar amb taronges i llimones… però el gran dia va ser el passat divendres, quan vam celebrar la festa de la Castanyada i va venir a visitar-nos la Senyora Castanyera a l’aula.

Al principi els infants es van quedar una mica sobtats, però de seguida van veure que era una velleta molt amable que ens va portar moniatos bullits i un cargol gran per jugar a la classe. Vam cantar tots junts amb ella i quan va marxar, ens vam menjar els moniatos per esmorzar.

El mes d’octubre ha estat ple de primeres vegades i de noves experiències! Us deixem unes fotografies per compartir amb vosaltres aquests moments tan divertits!