Mocadors, davantals i la Castanyera a la Classe Blanca


Aquestes setmanes hem tingut a la classe un espai on heu anat portant elements diversos de tardor. Entre ells també hi havia els mocadors i davantals de la Castanyera.
Hem jugat plegats a disfressar-nos de Castanyers i Castanyeres i hem cantat i ballat la cançó de la Castanyada. Han estat unes setmanes boniques fins a arribar el gran dia, on va arribar la Castanyera amb el seu cistell i el seu bastó a explicar-nos el divertit conte de “Castanyes i Cargols amb banyes” i ens ha regalat un cargol de titella per la classe.

Aquest any ha estat molt divertit, ja que el vàrem contar que vindria l’àvia de la Sandra, la Sra. Maria Castanyera, i tots es mostraven expectants. El dia de la Castanyada, els infants, anaven entrant amb les famílies i alguns es miraven la Castanyera amb molta confiança, altres amb vergonya amagant-se darrere dels seus pares i mares.
En arribar la Castanyera a la classe van mostrar-se molt content i atents, var saludar la Castanyera, li van fer petonets, etc.

A la tornada de la Sandra a la classe, els infants li van començar a explicar l’experiència de què; “havia vingut una iaia”, “la teva àvia”, “ha portat un cargol”, etc. I algun infant deia que no s’assemblava a la Sandra.
Va estar un dia súper divertit!!