Moments a la classe Taronja

Ara que ja estem al novembre podem dir que la familiarització ja està ben assolida i el ritme de la classe ja es va relaxant i el dia a dia es va tornant una mica més fàcil. Això fa que quan els infants ja tenen totes les seves necessitats cobertes, tinguin ganes d’explorar, de fer, de moure’s, de jugar i de regalar-nos moments ben divertits i ben macos.

En aquestes imatges podem veure com alguns dels infants que més es desplacen, han descobert el lavabo i la pica. Els hi agrada molt aquest espai, ja sigui perquè la llum és diferent, perquè no hi ha infants, perquè està la pica, no sabem bé per què, però passen molta estona allà. La Lara i el Luis es recolzen a la pica, la toquen, la llepen; aquest material és diferent dels altres, és dur, està fred, etc. També utilitzen aquest element com a suport per poder posar-se dempeus i a part tenen el mirall i poden jugar amb el seu reflex.

En altres imatges podem veure com també comencen a descobrir-se altres parts del cos, o continuen explorant encara que ja les coneguessin, com en aquest cas l’Aran que passa molta estona jugant amb els seus peus i sobretot amb els seus mitjons, el seu objectiu és treure-se’ls i quan ho aconsegueix se’ls fica a la boca per explorar les diferents qualitats.

També hi ha dies en els quals podem gaudir molt amb ells i elles, ja que es donen moments on podem passar estones més individuals i podem fer algun joc de falda o algun petit joc com el del Tat. O simplement observar en quin moment evolutiu estan, veient quins moviments nous fan o amb quins materials juguen i experimenten.