La primera sessió de psicomotricitat! (Classe Verda)

Aquest mes de novembre la classe verda ha començat a fer sessions de psicomotricitat. Des de l’escola veiem la psicomotricitat de l’infant com un punt de desenvolupament essencial en el 0-3. Els infants, a través del seu cos, coneixen l’espai i adquireixen nous aprenentatges. L’aula de psicomotricitat afavoreix el lliure moviment dels infants, on poden superar diferents reptes, treballar l’equilibri, la coordinació, etc.

Abans de començar la sessió, els infants de la classe verda van haver de pujar al pis de dalt i abans d’entrar a l’aula van fer un petit escalfament per despertar el cos. En entrar a l’aula de psico els infants van començar a pujar i baixar per les diferents estructures i rampes, a saltar pels matalassos, a caminar per camins sensorials, a passar per dins i per dalt d’un túnel, posant així a prova les seves habilitats corporals, esforçant-se per superar diferents reptes i adquirint control del seu propi cos. A mesura que avançava la sessió vam anar oferint propostes més tranquil·les per tal d’anar baixant l’energia del grup i van estar jugant amb les pilotes de roba i les anelles. Per finalitzar la sessió els infants van realitzar una representació gràfica amb colors en un mural a la paret.

A continuació, us deixem un recull d’imatges d’aquesta primera sessió de psicomotricitat on els vostres infants van gaudir moltíssim!