El joc de la descoberta: La panera dels tresors. Classe Groga

A l’aula Groga disposem de diferents paneres perquè els infants puguin explorar-les. Aquestes, són de vímet o de fusta i planes, per tal que els nens i nenes puguin arribar còmodament, ja sigui asseguts o estirats a terra.

En aquestes paneres tenim elements de fusta i de metall i les presentem d’una manera atractiva per tal de captar l’atenció de tots els infants.

Per altra banda, tenim la panera dels tresors; aquesta és una proposta de joc adreçada als infants més petits i per això, tant a l’aula Taronja com a l’aula Groga, sempre tenim una a l’abast dels nens i nenes; Els materials que poden trobar són objectes d’ús quotidià, escollits amb la finalitat de proporcionar estímul i experiència als cinc sentits i al moviment del seu cos. Es tracta d’una activitat d’exploració que dóna a l’infant l’oportunitat d’interessar-se per moltes coses i totes diferents. La gran varietat d’objectes i materials que ofereix la panera dels tresors els hi permet jugar tranquils i concentrats durant llargues estones.

En les següents fotografíes podeu veure alguns moments d’aquest joc tan enriquidor pels vostres fills i filles.

En les següents fotografíes podeu veure alguns moments d’aquest joc tan enriquidor pels vostres fills i filles!