Ha arribat el Nadal a la classe Grisa!!

El mes de desembre és un mes especial, ple de màgia. Des de l’escola ens agrada celebrar el Nadal i ho fem de diferents formes. Ens agrada decorar l’estança, posar a l’abast dels infants elements relacionats amb aquesta festivitat perquè els puguin manipular i observar de prop.

Un dia vam posar música nadalenca de fons i ens vam animar a preparar un raconet de Nadal ben maco on tenim fotos relacionades amb aquesta època, pots amb boletes blanques com si fos la neu, pots amb galets…i per últim ens vam animar a guarnir el nostre arbre de Nadal amb girnaldes i boles. Tots els infants van voler participar i el tenim a la classe per a que ells poguin jugar a decorar-lo sempre que vulguin.

Un matí vam tenir la visita del Senyor Pepet, un llenyataire que va explicar la seva història de com va trobar al tió de Nadal i tots junts vam cantar també la seva cançó. Aquest senyor ens va animar a que trobèssim el nostre tió i un matí vam sortir al pati a veure si el trobàvem i quina va estar la sorpresa que estava ben amagat a l’hort. El vam portar a la classe Grisa i li vam donar de menjar.

Gaudiu d’aquestes fotografies on es pot veure la il·lusió dels vostres infants!