El Nadal a la classe Blanca

Ja ha arribat el Nadal! Llumetes, boles, garlandes, arbre i el Tió de la Classe Blanca entre d’altres, han aparegut aquests dies per delit dels més petits. Ha estat tota una oportunitat de joc nadalenc que han aprofitat amb molt de goig!

Penjar i despenjar boles i garlandes ha estat molt divertit per a elles i ells, que han guarnit l’arbre una vegada i una altra. Tant els hi ha agradat guarnir, que s’han atrevit a guarnir l’elefant gris gegant de la classe. Alguns li han penjat garlandes i d’altres boles, al costat, a les orelles cua i ollals.

En les boles de Nadal brillants han pogut veure’s reflectits i mols s’han estat observant a aquestes.

Un dia el cosí llunyà de la Tamara, ens va venir a representar el conte del “Pepet”. És un conte propi de l’escola, on un llenyataire que es diu Pepet va descobrir la figura del Caga Tió.

En una altra ocasió vam anar al pati a buscar el Tió de la Classe Blanca i el vam estar alimentant fins que va arribar el dia de fer-lo cagar. I quins regalets més macos ens va portar!! Contes, un titella de la mascota de la classe, “En Banyes”, contes i l’orla de la Classe Blanca.

També van venir a cantar nadales els infants de les escoles “CEIP Roser Cap de Vila” i el “CEIP Joan Perich i Valls”.

I per últim van venir els ajudants del “Mag Sadurní” a l’escola a parlar-nos dels Reis de l’Orient. I ens va convidar a anar a Torre dels Ous a veure com fan el carbó de sucre i al “Mag”.

Bona Nadal famílies!!!!!!