Una experiència ben nadalenca a la classe blava!

Molts de vosaltres ja coneixeu la Carla, una educadora de la classe blava que amb la seva mirada atenta, la seva veu i els seus braços acollidors ens ha acompanyat durant tot aquest temps. Ben segur que ha après moltíssimes coses emportant-se un gran i gratificant record.

Abans de marxar per conèixer altres grups de l’escola ha volgut acomiadar-se amb una proposta de joc ben nadalenca. Aquesta proposta és un joc de descoberta d’objectes i materials molt representatius d’aquestes festes.

Quan els infants ho han vist de seguida s’han acostat mostrant un gran interès. La Carla l’ha presentat dins d’un cistell tapat amb una bonica roba per crear l’efecte sorpresa. A dins hi havia unes bossetes de Nadal amb materials ben diferents com campanetes, picarols, motius de feltre amb formes diferents i colors representatius, boles de Nadal, etc. L’activitat els ha agradat tant manipulant aquests objectes que han passat una bona estona. En acabar amb volgut col.laborar amb nosaltres en la recollida guardant el material a dins, observant que també gaudeixen amb accions com obrir, tancar, omplir i buidar les bossetes.

Perquè veieu l’èxit que ha tingut aquí us deixem una bona mostra!