Experimentem amb paper de vàter a la classe Lila

A la classe Lila hem fet una nova proposta manipulativa molt divertida! Primer hem preparat la classe amb uns quants rotllos de paper de vàter penjant de la corda. Al principi els infants s’han quedat observant estranyats i algun d’ells tirava tímidament. Quan els hi hem dit que podien estirar fort i trencar el paper, s’han anat animant i han començat a trencar trossos, tirar-los enlaire, amargar-se, embolicar-se…

L’objectiu d’aquesta experimentació és que descobreixin tots sols les diferents possibilitats del paper (trencar, tirar, arrugar…), que fomentin tant la psicomotricitat fina com la gruixuda i que passin una bona estona deixant anar els seus impulsos en un ambient controlat i amb un material amb el qual no es poden fer mal.

En un moment donat, l’educadora va pujar a dalt de l’estructura de l’aula i va llençar un munt de paper de vàter damunt dels infants fins al punt de quedar tot el terra de la classe cobert. Aleshores el joc va canviar i vam estar jugant a amagar-nos i tapar-nos.

Us deixem un recull de fotografies per què veieu lo bé que ho vam passar!