La classe Grisa fem l’audició del “Passeig en Trineu”

La música forma part del nostre dia a dia a l’escola. Per nosaltres la música és una manera molt important d’expressar-se amb el món i també amb nosaltres mateixos. La música ens aporta molts beneficis a la vida, com a l’hora de comunicar-se, de relacionar-nos socialment, ens ajuda al nostre moviment, ajuda a potenciar la parla i la memòria i sobretot ens afecta a les nostres emocions.

Des de l’escola ens agrada treballar cançons, els ritmes de la música i treballar les audicions.

Ara com que estem a l’estació de l’hivern, a l’escola tenim una audició molt bonica que es diu “passeig musical en trineu” i un matí la vam voler representar a la classe.

Aquesta audició consisteix en els sons dels cavalls quan van cavalcant. Les educadores vam mostrar als infants tot el material que teníem per poder portar a terme l’audició: unes gomes amb picarols que els infants podien posar-se als canells, uns pals amb unes cintes que simularien els fuets que porten els genets, cavalls de joguina i la closca dels cocos que simularien al picar entre ells el so que fan els cavalls cavalcant.

Tant la Núria, la Carla i la Mireia vam participar amb tots els infants mostrant la cavalcada dels cavalls. Els infants es van animar de seguida a participar i vam gaudir molt d’aquesta audició.