El nou racó a la classe xaloc

Fa temps que juguem amb plastilina. En general, tots els infants mostren molt d’interès per les tisores i tallar aquesta en trossets molt petits.
Gràcies a aquesta motivació, vam pensar a posar un petit racó que pogués satisfer aquestes necessitats que observem en els nens i nenes de la classe xaloc.
Abans de muntar el racó, vam oferir al gran grup paper reciclat i unes tisores per cadascú. Vam poder comprovar la gran acceptació que va tindre aquesta activitat tan quotidiana. Un cop feta aquesta prova, hem muntat una petita taula amb tres tisores, una petita paperera, tres cadires i paper reciclat.
Els infants han acollit molt bé aquesta proposta i no tan sols els ajuda a estimular la seva psicomotricitat fina sinó que aprenen a esperar el seu torn, donat que tan sols poden estar tres infants alhora.
Resulta un moment de concentració i ens proporciona la possibilitat de treballar les seves frustracions, ja que no a tots i totes els hi surt a la primera o sempre i han de persistir per tal que surti el seu objectiu.