Carnaval a la classe Xaloc.

Hem viscut l’època més boja del curs a la classe Xaloc. Hem fet totes les consignes que ens ha manat el Sr Carnestoltes; cares pintades, mitjons de cada color i pentinats divertits han omplert de color les nostres aules. Durant aquests dies hem ambientat l’aula i les activitats tenint en compte aquesta festa tradicional.

Al nostre espai hem preparat un racó amb cura amb complements i disfresses. Ells i elles de forma espontània escullen i experimenten amb tot el que els crida l’atenció. Respectem la voluntat de cadascun afavorint el reconeixement de cada infant com a ésser únic.

D’altra banda, fa uns dies que vam treure la farina de galeta de la taula d’experimentació i s’ha posat confeti. Pensem que el deixarem més temps, donat la gran acceptació que han tingut els infants envers aquest material.

Un altre element nou que ha aparegut aquestes setmanes és el titella del Tito. Tito és un pallasso molt divertit que salta i balla en un circ. Un dia va perdre el seu nas vermell i rodó i es va posar molt trist. Hem rigut molt escoltant aquesta història i inclús hem fet moltes tombarelles com el nostre amic.

Per acabar, va arribar la gran festa. Cada dia ens va trucar el Sr Carnestoltes per dir-nos quina consigna tocava l’endemà. Els infants esperaven amb molt d’entusiasme aquesta trucada. El dijous, ens va anunciar una gran sorpresa. EL DIVENDRES ENS TOCAVA DISFRESSAR-NOS DE BANANES!!!!!! I a més a més, EL SR CARNESTOLTES VINDRIA A VEURE’NS!!!!!

La classe Xaloc es va omplir de petits micos molt juganers i riallers que ens van fer passar un dia molt especial.