Ara arriba el Carnestoltes: classe Grisa

Durant la setmana del Carnaval hem posat a la classe complements, accessoris i disfresses per poder anar treballant aquesta festa a l’escola.

Deixem que ells i elles triïn si volen disfressar-se o no, ja que potser els primers dies no els agrada però mica en mica es van engrescant quan veuen els companys i companyes. També ells i elles escullen quin tipus de complements es volen posar, hi ha infants que els molesta portar quelcom al cap o es senten més còmodes amb accessoris més discrets.

Amb el pas dels dies gairebé tots i totes en algun moment han volgut disfressar-se i els agrada anar a mirar-se al mirall, els fa gràcia veure’s diferents.

El dia que vam venir amb la disfressa de l’elefanta va ser especial. La majoria van arribar a l’escola entusiasmats sabent que venien caracteritzats de la seva mascota Clotilda i s’anaven mirant amb il·lusió.

Durant la jornada vam estar ballant cançons amb molta marxa i amb la visita del Carnestoltes vam poder llençar confeti, el qual els agradava veure com queia sobre nostre. Li vam cantar la cançó del Carnestoltes i un cop va marxar nosaltres vam poder continuar fent festa i xerinola.

Aquí teniu un petit recull de fotografies