Paper higiènic a la classe Xaloc.

Durant el curs anem proposant diferents activitats puntuals que no tenim fixes a l’aula. El curs passat, a la classe llimona, vam suggerir als infants jugar amb paper higiènic i vam pensar tornar a fer aquesta activitat per tal d’observar quins jocs diferents podien sorgir després d’un any.
Vam poder comprovar com madurativament es veuen molts canvis en ells i elles en la seva manera de participar en el joc. Recordem com fa gairebé un any s’observava un joc més individual mentre que aquesta vegada vam viure diferents experiències compartides entre ells. Les rialles, el diàleg i l’enteniment ens vam acompanyar durant tota la sessió.
El tipus de joc també va canviar. La primera vegada van estripar el paper i les seves accions eren més manipulatives, mentre que aquesta vegada jugaven a amagar-se entre ells, a córrer o a escollir amb quin color de paper volien jugar.
Pels infants, el fet de repetir una mateixa proposta no vol dir tornar a fer el mateix sinó que sempre són capaços de descobrir noves utilitats i noves oportunitats amb el material plantejat.