La classe Taronja rep visita

La setmana passada vaig rebre una trucada de la Sandra, l’educadora de la classe Blanca (grans) preguntant que com ho teníem per poder venir a fer-nos una visita aprofitant que ells i elles eren poquets a la classe aquell dia. Ara ja fa setmanes que els infants de la classe taronja estan molt tranquils/ es al matí i els hi vaig dir que sí, que podien venir i així veiem com reaccionaven uns i uns altres.

Al cap d’uns minuts van picar a la porta i van entrar a l’estança els nens i nenes de la classe Blanca. Primerament, es van mostrar molt tímids, però a poc a poc es van començar a apropar una mica més i a interactuar amb els més petits i petites. Alguns els hi donaven joguines, altres els saludaven des de la distància i d’altres preferien jugar amb els materials dels nadons.

Els infants de la classe Taronja miraven als nens i nenes més grans i també mostraven molta curiositat.

També va haver-hi espai per donar un biberó i fins i tot treure mocs, fer petons , acaronar, etc.

Va ser molt bonic, ja que alguns dels infants de la classe Blanca van recordar que ells havien estat en aquesta classe ara farà gairebé tres anys i els altres van gaudir de veure que fan els bebès i quins són els materials que tenen a l’abast.