Sant Jordi a la classe Verda

Des de l’escola vivim la festa tradicional de Sant Jordi amb moltes ganes. Vam decorar el vestíbul de l’escola i vam posar el drac, un personatge molt característic de la història i que tant els crida l’atenció als infants.

A la classe vam fer un petit racó amb imatges del conte i amb complements com diademes de princesa, capes de cavaller Sant Jordi, un cavall i un drac. Els infants que volen poden disfressar-se i tenen al seu abast tot aquest material.

També hem explicat durant aquests dies el conte i els infants mostren moltíssim interès i observem com es queden fascinats quan expliquem amb els titelles que tenim a la classe o quan nosaltres mateixes escenifiquem la història disfressant-nos de tots els personatges. Això ha fet que contínuament els veiem disfressats i que sovint ens demanin a les educadores que els expliquem el conte.

Un matí la Yolanda i la Tamara van venir a la classe a explicar-nos el conte amb els titelles tan bonics que tenim a l’escola i tots ben atents i bocabadats escoltaven el relat. Després van poder mirar i tocar els titelles de ben a prop.

Us deixem un recull de fotografies d’aquests moments. Esperem que us agradin.