Ens visita la policia a la classe Grisa!

Des de fa un temps que a la Classe Grisa estem treballant les professions. Vam tenir a l’estança el racó de la perruqueria i el racó mecànic i ara mateix tenim el racó de metges on els infants gaudeixen moltíssim.

Ahir vam tenir una visita molt especial, la policia. Primerament, han entrat a la classe amb la seva mascota, “el Pulpi” i ens han explicat un conte de seguretat viària on hem après la importància de portar cinturó al cotxe. Ens han fet un regal per poder portar la nostra mascota ben segura enganxada al vidre del nostre vehicle. També hem après els colors dels semàfors i quan hem de travessar el carrer i quan no. Per aprendre millor aquestes indicacions ens han fet una mostra del pas de vianants i quan estava el vermell tots estàvem ATURATS!! i en verd…PODEM PASSAR!!!

Seguidament, hem sortit a fora de l’escola per anar al parc, on tenien els policies un cotxe preparat per poder pujar a veure’l de ben a prop, sentir els diferents sons de la sirena i els llums que fan. Per acabar hem pogut pujar al cotxe i ens han donat unes gorres per convertir-nos en uns grans policies.

Us deixem un recull d’aquesta sortida.