NOTÍCIES

Calendari de preinscripcions i portes obertes pel proper curs 2023-2024

Volem informar-vos que ben aviat es realitzaran les portes obertes a Sant Joan Despí pels proper curs.

Durant aquestes jornades, les famílies podreu conèixer de primera mà els espais i els equipaments de les escoles que desitgeu, així com saber el funcionament i els objectius educatius dels centres. Al llarg d’aquestes visites tots els docents i professionals de les escoles  estaran a la vostra disposició per tal d’ajudar-vos i resoldre possibles dubtes.

A continuació posem al vostre abast els calendaris de tots els centres escolars:

Cartell Portes Obertes curs 23-24

Per assistir a les portes obertes cal demanar cita prèvia a: citaprevia.sjdespi.cat

Enllaç del web municipal relacionat amb la preinscripció i matriculació a les escoles bressol públiques

Jornada de Portes Obertes de les escoles bressol pel curs 2021-2022

Un any més iniciem el període de preinscripcions pel proper curs 2021-2022. Comencem realitzant jornada de portes obertes virtuals el proper dilluns 12 d’abril. Hi haurà 2 torns (16:30h i 17:45h), i s’haurà de reservar amb cita prèvia.

A continuació us facilitem l’enllaç perquè us pugueu apuntar a l’escola bressol el Gegant del Pi..

Us esperem!!!

https://citaprevia.sjdespi.cat/acte/2b782153-8773-4247-b87c-08d8efc3a38d

Celebració dels aniversaris a l’escola bressol

Des de l’equip educatiu, hem considerat important poder compartir amb les famílies algunes reflexions relatives a propostes i celebracions que realitzem a l’escola, en aquest sentit volem compartir amb vosaltres un petit recull informatiu de com celebrem els Aniversaris al Gegant del pi (teniu l’enllaç de l’article a sota), entenent que la base d’aquesta reflexió ha tingut com a criteris de reflexió trets com:

  • Acompanyament emocional als infants.
  • Elaboració de propostes significatives en el context real.
  • Trobar el punt d’equilibri adequat en el protagonisme cap als infants en les celebracions.
  •  Trobar el lloc adequat de l’escola en aquest tipus de celebracions.

Esperem compartir moltes més reflexions amb vosaltres,

Atentament,

Equip educatiu de l’EBM El  Gegant del Pi

CELEBRAR ANIVERSARIS.pdf

Jornada Portes Obertes curs 2019-2020

El proper mes de maig s’iniciarà el procés de preinscripció a les escoles bressol públiques de Sant Joan Despí. Abans però, el Dimecres 10 d’abril, les famílies amb infants en edat de matricular-se tindran la possibilitat de conèixer les instal·lacions del centre en les habituals jornades de portes obertes. Els professionals resoldran tots els dubtes i els guiaran per les dependències de l’escola.

Us hi esperem!!!

XERRADA D’EMERGÈNCIES A L’INFANTESA

Així doncs, l’AMPA del Gegant del Pi us convida el proper dia 2 de maig a una xerrada sobre EMERGÈNCIES A L’INFANTESA. Serà al hall de l’escola a les 17,30h a càrrec de Jordi Rico, infermer d’atenció primària. Cal que confirmeu la vostra assistència al mail ampaelgegantdelpi@gmail.com indicant el nombre de persones i si necessitareu servei d’acollida.

Animeu-vos!

MERCAT D’INTERCANVI

Un any més  la nostra escola col·labora en el projecte d’intercanvi organitzat pels alumnes de PFI (Programes de Formació i Inserció) de Comerç i Màrqueting, dins del Pla de Transició al Treball de Sant Joan Despí.

És un intercanvi de roba, llibres, joguines i material de puericultura que les famílies interessades podran portar a l’escola els dies 2 i 3 de maig de 8.30 a 13.30, on els alumnes recolliran els materials i proporcionaran uns vals que serviran pel dia de l’intercanvi.

L’horari tant dels dies de recollida com del dia del mercat serà de 8:30h a 13:30h a la porta de l’escola.

Us hi esperem!!!

 XERRADA  DE L’ESCOLES BRESSOL MUNICIPALS DE SANT JOAN DESPÍ

El proper dimecres 21 de Març a les 17.30 hores, a l’Àrea de Serveis a la Persona es farà una xerrada informativa per aquelles famílies amb infants petits de 0-3 anys interessats a inscriure’ls pel pròxim curs 2018/2019.

Us hi esperem!!!

JORNADA PORTES OBERTES CURS 2018-2019

El pròxim mes d’abril  s’iniciarà la jornada de portes obertes a les escoles bressol de Sant Joan Despí. Nosaltres, El gegant del Pi,  farem portes obertes el Dilluns 9 d’abril a les 17:30h. Les famílies interessades a matricular els seus infants, tindran la possibilitat de conèixer les instal·lacions del centre. I els docents i/o professionals resoldran tots els dubtes i els guiaran per les dependències de l’escola.

Us hi esperem!!