EL NOSTRE GEGANT DEL PI

L’any 2010 vam  començar a elaborar el nostre personatge, el Gegant del pi,  per representar l’escola en les sortides geganteres que es fan al nostre municipi, a més de ser qui a les entrades i sortides de l’escola ens saluda i acomiada diàriament.

Per poder portar-lo a terme vam necessitar ajuda de molta gent: com ara famílies que en aquell moment portaven els seus fills i filles, personal del centre que va tirar endavant el projecte, a més d’altres persones lligades als geganters que ens van aconsellar i donar un cop de mà en alguns moments puntuals que vam necessitar ajut.

Des del moment que el nostre Gegant va tenir forma, tots els infants l’han pogut gaudir en festes internes de l’escola i en els esdeveniments que com a poble es conviden tots els gegants i gegantes d’escoles, casals i entitats santjoanenques.

El  curs 2018-2019 el Gegant del Pi va sortir a passejar pels carrers de Sant Joan Despí, com fa cada curs des del seu naixement, a la trobada de Gegants, Gegantons i Capgrossos organitzada per la Colla de Geganters de Sant Joan Despí, gràcies a la col·laboració de pares i mares d’infants de l’escola, a més del personal que treballem a la nostra escola bressol. Vam comptar també amb l’animació d’una batukada que va anar amenitzant i donant ritme durant tota la passejada. Però aquest últim curs va ser una mica més especial, ja que es va repartir l’obsequi per a tots els participants de la figura del “Gegant del Pi”.

Són moments especials on totes les persones que formem part del Gegant del Pi, tenim l’ocasió de gaudir junts i poder recordar als nens i nenes que hi vam participar a través de records i fotografies.