TROBADA GEGANTS

CERCAVILA DE GEGANTS 2015

Un any més s’ha fet el cercavila de gegants a Sant Joan Despí amb la participació de tots els gegants i gegantes d’escoles, casals i entitats santjoanenques. Nosaltres com escola bressol, amb el nostre gegant del pi, també  hem participat i hem gaudit d’aquesta festa.

Vam tenir un grup d’animació a la plaça que va fer ballar a  tots els infants, pares i mares del poble. Al finalitzar el cercavila, com cada any, es va convidar a tothom a una xocolatada a la plaça de l’ermita on també van entregar el recordatori “del punxes” a cada entitat que participava de la trobada.

Des de l’equip educatiu i directiu del gegant del pi, volem agrair la col·laboració i la implicació de totes les famílies i els infants que van estar amb nosaltres gaudint d’aquesta trobada.

I molt especialment a les iaies i mares del taller de costura que han fet possible que el nostre gegant lluí engalonat.

ANY 2015

This slideshow requires JavaScript.

TROBADA DE GEGANTS 2014

Cada any es realitza la trobada de gegants i capgrossos de les escoles municipals i esplais de Sant Joan Despí.
Ens trobem tots a la “Plaça de l’Ermita” per iniciar des de allà un cerca vila pel poble.
Les famílies estan convidades a participar d’aquest acte ja sigui acompanyant-nos i/o portant al gegant i fent-lo ballar durant el cerca vila.
Al finalitzar el cerca vila es convida a les famílies a una xocolatada a la “Plaça de l’Ermita” on també es farà l’entrega de recordatoris per a cada escola i esplai que participa de la trobada.

Us animem a que vingueu, ja que els infants i les famílies gaudeixen molt!!!

ANY 2014