La classe Llimona surt al passadís a fer psicomotricitat

Des de que va començar l’escola, han hagut a nivell motriu molts canvis i nous aprenentatges entre els infants de la classe Llimona.

Al setembre, van venir a l’aula nens i nenes que acabaven de començar a gatejar, altres que encara estaven descobrint com poder desplaçar-se d’un lloc a l’altre, o de com posar-se dempeus,…

Ara, passat un trimestre, ens trobem amb infants que estan començant a donar les seves primeres passes, infants que pugen i baixen de mòduls encara que trobin obstacles… Fins i tot, hi ha molts nens/-es que ja caminen amb molta seguretat i estabilitat.  Tot això fa que a nivell de grup, els seus jocs i interessos també canviïn.

La nostra feina com educadores és poder observar en quin moment evolutiu es troba el nostre grup d’infants, i així poder oferir els materials i eines necessàries per cobrir les seves necessitats.

Per aquest motiu, hem començat a sortir fora de l’aula per fer psicomotricitat. D’aquesta manera, disposen d’un espai molt més ample on es troben diferents materials que ajuden a satisfer i potenciar, especialment, les seves necessitats motrius.