La Tardor a la classe Llimona

Ja ha arribat la Tardor, i a la classe Llimona, gràcies a la col·laboració de les famílies, hem posat un racó ben maco amb tot de material i colors d’aquesta bonica estació. Tenim pinyes, carbasses de molts colors i formes diferents, taronges, moniatos, llimones, magranes, pots amb fruits secs, un cistell ple de mocadors, etc… Els nens i nenes sembla que mostren interès per tots aquests elements nous, els agafen, els observen detingudament, els exploren, se’ls fiquen a la boca, etc…

Tampoc han faltat les cançons relacionades amb la tardor i sobretot la de la Castanyera, ens posem un mocador al cap i als infants que han volgut també se l’han posat.

La setmana passada ens va fer una visita la senyora Castanyera; molts dels infants se la miraven des de la distància, però d’altres van mostrar molt d’interès i es van apropar de seguida. Ens va portar un titella de cargol i uns moniatos cuits que alguns infants van tastar de bona gana.

Des de l’escola ens encanta aquesta estació plena de colors, de materials per explorar, d’olors, i de possibilitats infinites de descoberta!!!

This slideshow requires JavaScript.