“El Peix Peixet “ a l’aula Llimona

 

El Peix peixet és un conte que hem treballat a l’aula aquest últim trimestre. Tant ha estat l’interès de les criatures per aquest conte que vàrem decidir fer-ne diverses propostes relacionades amb aquest per poder treballar amb ells.

Un dels materials que vàrem elaborar va ser una ampolla d’aigua amb tots els personatges del conte ficats al seu interior. L’han observat, tocat, mogut, assenyalat i han anomenat verbalment al peixet, inclús alguns han dit els seus colors.

Un altre recurs que s’ha fet és la creació dels personatges del conte amb feltre. Les primeres vegades nosaltres explicàvem el conte a la paret amb el plafó de color negre i més endavant vàrem deixar-lo al seu abast i jugàvem moltíssim amb els personatges del conte.

A continuació podeu veure algunes fotografies relacionades amb el dia a dia de l’aula relacionades amb aquesta simpàtica història.

Us deixem la portada i la contraportada del conte perquè sapigueu quin és, més un recull fotogràfic dels moments i experiències viscudes en relació al “El Peix Peixet”.

Aquesta és l’última entrada de l”aula Llimona d’aquest curs i volem aprofitar per acomiadar-nos de vosaltres famílies i desitjar-vos unes bones vacances estivals!