Una llum màgica… (Classe Xaloc)

El mes de desembre és un mes molt especial…és un mes ple de màgia on els infants gaudeixen moltíssim del Nadal, de les seves cançons, de les llums, del tió…i sobretot gaudim de veure amb l’emoció amb la que ho viuen.

Un dia vam preparar la sala de la llum i la foscor amb materials relacionats amb la llum de neó. L’escenari era impactant…llums de neó enceses, paper d’embalar blanc, retoladors, anelles, peces de construccions i pilotes fluorescents…tot brillava a la foscor de la sala i per últim una música de fons relaxant de l’hivern.

Vam dividir el grup per poder gaudir millor de l’espai i de l’experiència, però abans d’entrar a la nostra sala màgica i havia una consigna…ens havíem de posar una samarreta blanca!!! Els infants no sabien el perquè i nosaltres vam deixar que per ells mateixos ho descobreixin.

Quan vam entrar a la sala estava tot a les fosques i brillaven les llums de neó, i tot el material que hi havia a l’abast d’ells. Es van adonar que les samarretes blanques brillaven moltíssim i fins i tot alguns van pintar-se-les amb els retoladors fluorescents per veure l’efecte. Altres, molt observadors miraven a on els hi venia de gust anar…uns pintaven al mural amb fluorescents, altres es pintaven les mans i amb la llum de neó veien com brillava els seus dibuixos, altres agafaven les anelles o les peces de construccions i feien torres, etc.

Va ser una experiència enriquidora amb un aprenentatge significatiu pels infants.

This slideshow requires JavaScript.

I per acabar i tancar el primer trimestre del curs…

la classe Xaloc us desitja un Nadal amb il·lusió i alegria! BONES FESTES!!!