Carnaval a la classe Rosa

Carnaval és la festa més boja i alegre de l’any, i té com a protagonista al Sr. Carnestoltes. Aquest personatge ens ha visitat a l’escola i ens ha donat consignes per a què aquests dies siguin més divertits. Podíem venir a l’escola amb sabates de colors, pentinat divertit o la cara pintada.

Pintar la cara s’ha convertit en una de les activitats preferides a tots els cursos de grans. Per això un dia a la classe rosa vam deixar al seu abast el maquillatge i ens vam aturar a observar què és el que passava.

Molts dels infants van tenir moltes ganes de pintar i ser pintats, encara que alguns preferien més maquillar als altres que no pas que ningú els pintés a ells. D’altres, però preferien col·locar-se davant el mirall i fer la tasca ells mateixos. El més curiós és que quan acabaven de maquillar-se anaven a mirar-se al mirall, havien de comprovar com estaven de guapos.

Alguns nens i nenes no els agrada que els pintin la cara i, tot i que alguns companys els insistien per pintar-los, els vam fer entendre que és una decisió personal de cadascú voler maquillar-se així que els havien de respectar.

El resultat va ser espectacular i molts nens i nenes de la classe van sortir al pati molt afavorits i sentint-se guapos per dins i per fora.